.

.
Azules De Vergara Hvs 5a, Painted Rocks / Tafraout/ Morocco photo: Olivier Nicolet

18 Mart 2015

Climbing Bridges / Brooklyn Boulders Series

Eight years ago, Omercan Sakar — BKB Facilities Manager, original volunteer, musician, climber, and Turkey native — came to Brooklyn pursuing his passion for music, leaving behind his entire family, his friends, and his homeland.

When Petzl announced that their 2014 Roctrip Tour would stop through Turkey, and that the first location was Bafa — the literal back yard of Omer’s own brother, and professional rock climber, Zorbey Aktuyun— fate seemed to present Omer with the perfect opportunity to return home.
Music brought him to Brooklyn. Climbing took him back to Turkey. Climbing Bridges is a documentary about the passions around which we unite, and the bridging of communities near and far.


http://www.brooklynboulders.com

Trailer -

Bu videoların benim için en önemli özelliği ; bazen hayatta hersey denk gelir ve işin önemli tarafı bizde bunun farkındaydık.. 8 yıl sonra Ömercan roctrip vahıstasıyla Türkiye'ye geldi, tüm dostlarımızla biraraya geldik, dünyanın bir kısmı buraya geldi, müzik vardı-tırmanış vardı-eğlence vardı, Bafa'daydık ve sonra başka güzel yerlerde... ve kamerayı hiç kapatmayan Jesse vardı :) tüm birleşim bu ve biraz da sevgi ...  Videolarda gözükenden biraz daha fazlası var :) ama sanırım bu kadarı yeter...
Bu projeyi hazırlayıp, çekimleri yapan-koşturan Ömercan ve Jesse 'ye ,destekleyen Brooklyn Boulders'a ve bu güzel videoların çıkması için bizimle çekimlerini paylaşan ,başta Başak Gürbüz Derman olmak üzere Oda Ajans ve Petzl'dan Julien Nadiras'a özel teşekkürler..
iyi seyirler ;)

1. bölüm - Chapter 1

2.bölüm - Chapter 2

Climbing Bridges: The Story of Omercan | Chapter Two - Mr. Difficult

(Geyikbayırı  2002)


3.bölüm- Chapter 3

Climbing Bridges: The Story of Omercan | Chapter Three - Bafa Lake










 


 


 








































4.bölüm - Chapter 4

Climbing Bridges: The Story of Omercan | Chapter Four - Antalya

Citdibi

























5. bölüm - Chapter 5

Daniel Dulac ile Navalameca

Volkan,Ömercan,Öztürk Kaktüs'te


Extra müzik :)

https://www.youtube.com/watch?v=-0j-b-AQMfU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder